Senaste nytt


Den 20:e maj var Nevis RGK på Burlöv Center för att visa upp verksamheten och för att tillsammans med Sportlotten. Vi sålde lotter och samla pengar till föreningen.

Varje år delar RF-SISU Skåne ut priser till personer, föreningar och lag som gjort bra insatser under året som gått. Priserna delas ut i fyra klasser: Årets idrottsförening, Årets idrottsledare, Årets idrottsfunktionär och Årets idrottare.

Lördagen började med vanlig träning i Hagalidhallen i Staffanstorp. Direkt efter träningen var vi 3 mammor (bör benämnas som eldsjälar eller super hjältar till och med) som åkte direkt till Lingvallen för att förberedda hallen iför söndagens regionstävling.

ÅRSMÖTE 2023

27.02.2023

Dags för årsmöte! Nevis Rytmiska Gymnastikklubb
Nu är det dags för årets viktigaste möte för dig som är medlem i Nevis RGK! På årsmötet har du chansen att vara med och besluta om vilka frågor vi i styrelsen ska driva.
I dagordningen som kan ses nedan kan du läsa mer om vilka frågor vi ska ta beslut om.

Asker Cup 2023

13.02.2023

Helt okej körning av alla våra tjejer. Många av tjejerna har fått uppdaterade program med nya svårigheter och vissa helt nya program. Härligt att få se våra tjejers kämparglöd och hur dom stöttar varandra i alla lägen.

Our 24:th international tournament for Junior, Senior & Duo/Trio in Rhythmic Gymnastics. The competition will be arranged in Staffanstorp, Sweden at December 10, 2022.