Regionstävling 3 i Halmstad 1 oktober 2016

02.10.2016

Det var en spännande dag med många fina resultat från Nevis sida.

För våra miniortjejor, som startade tävlingsdagen, segrade våran Melanie Christov följt av Miranda Aarstad (Landskrona) och Saga Widing (Halmstad) på andra respektive tredje plats. Aglaya, Maja och Tyra som också representerar Nevis RGK gjorde även dem fina tävlingar!

I ungdomsklassen hade vi med oss Hanna och Hedvig. Båda hade enstaka misstag men det räckte ändå till ett guld för Hedvig och en sjätteplacering för Hanna. Andra och tredjeplatsen gick till Alma Månsson och Tuva Henckel, båda från Landskrona Kvinnliga GF.

Efter en kort lunchpaus var det dags för juniorerna och seniorerna att ta plats på mattan. På juniorsidan blev det en riktig rysare! Den jämna fajten slutade med att Meja Engdahl Petersson (Landskrona) knep guldet bara 0.017 poäng före våran egen Viktoria Christov. Irina gjorde en fin insatts och slutade på en tredje plats. Grattis Nicoline, som tävlar i seniorklassen, slutade på en andraplacering.

Stort grattis till alla som har lyckats kvala in sig till Götalandsmästerskapen i November och vi önskar Hanna, Irina och Viktoria lycka till redan nu igen för på lördag smäller det. Lag-SM i Göteborg, stort lycka till!