Regionstävling 2 2016

27.04.2016

Regionstävling 2
...Arrangerades av Landskrona kvinnliga GF den 16/4 i Glumslöv. Ett mycket fint arrangemang och det visades upp många fina prestationer. Det var den andra av tre regionstävlingar som hålls under ett år.

Dagen startades med Junior och Seniorklassen där vi hade med oss Viktoria Christov, Irina Preobrazhenskaya, Lovisa Pedersen och Nicolina Sachman. Viktoria placerade sig på en tredje plats i juniorklassen trots en miss i tunnbandsprogrammet. Lovisa och Irina såg båda svaga ut på mattan i första omgången men plockade upp det till andra omgången och visade att om man vill så kan man. Irina slutade på femteplatsen och Lovisa slutade åtta. Nicoline som tävlade i Seniorklassen körde ett fint bollprogram men hade tyvärr en miss i kägelprogrammet. Nicoline slutade på en fin tredje placering.

Därefter var det dags för miniorerna att tävla. Med oss hade vi Aglaya Preobrazhenskaya, Maja Sörem, Tyra Rodriguez och Melanie Christov. Melanie gjorde en av sina bästa tävlingar och det resulterade i en guldmedalj. Aglaya slutade på en femteplacering, Maja tolva och Tyra placerade sig som sextonde flicka. Grattis tjejer!
När miniortävlingen var avklarad så var det ungdomarnas tur att ta plats på mattan. Högst upp på pallen stod våran Hedvig Elg Appelros som körde ett jättefint fristående och något svagare tunnband men det räckte! Hanna Marcian som också tävlade i ungdomsklassen gjorde en stark tävling med fina svårigheter och bra utstrålning. Det räckte till en åttondeplacering.

Sista kategorin för dagen var trupp och duo. Där hade vi med en Minitupp och en Ungdomstrupp. Minitruppen skötte sig jättebra och såg glada up på mattan. De kom på en andraplats. Våran ungdomstrupp tog guldet genom två fint genomförda körningar.
Vi hade en mycket trevlig dag i Glumslöv. Grattis till alla tjejer!