Regionstävling 1 på hemmaplan

15.02.2014

Nu är tävlingen i full gång och vi har sett flera fina prestationer ute på mattan.

Ungdomstruppen gjorde mycket bra ifrån sig när de inledde dagens tävlingar. Idag blev det guld till tjejerna och vi håller tummarna för ännu en fin placering när truppen åker till Finland för att tävla i de nordiska mästerskapen.

Hanna gjorde sin första tävling i ungdomsklassen.

På bilden syns tydligt att Irina satsar på en placering högt på prispallen.

Lovisa visar upp sitt fristående program för domarnar.

Viktoria gjorde en mycket bra insats idag och slutade på en 2:a plats i ungdomsgruppen. Vann gjorde Filippa Gren från Halmstad RG och bronsmedaljen togs av Meja Engdahl-Petersson från Landskrona Kv GF.

Övriga gymnaster i ungdomsklassen från Nevis placerade sig enligt följande: Irina 5:a, Lovisa 6:a och Hanna på 11:e plats.

I miniortävlingen hade Nevis två deltatare, Hedvig och Lovisa.

Det blev inte någon pallplacering för någon av våra miniorer idag, Hedvig kom på en 6:e plats och Lovisa 11:e.

Det var Emma Jönsson från Landskrona som tog guldmedaljen för miniorer. 2:a och 3:e platserna la Halmstad beslag på genom Nora Wahlberg och Maja Johansson.

I Juniorklassen hade vi flera gymnaster. Först ut var Linette med sitt kägelprogram

Evelina och Liza började med sina bollprogram

Här är Stephanie i sitt kägelprogram

Dailila syns här när hon kör sitt bollprogram

I Juniorklassen blev det inte någon medalj till gymnasterna från Nevis idag. Bäst placerade sig Evelina på en 4:e plats övriga gymnaster från Nevis fick följande placeringar: Stephanie 12:e, Dallila: 14:e och Linette 18:e.

Det var Landskrona som fick de ädlaste valörerna på medaljerna i Juniorklassen genom Doruntina som vann och Olivia som kom på andra plats. Bronspengen tog Julia från Halmstad RG hand om.

I Seniorklassen representerades Nevis av Cornelia och Nicoline. Dessvärre blev det inte någon bild på Nicoline när hon kör sina program men när hon stod överst på prispallen blev hon fotograferad.

Här är Cornelia med sitt bollprogram. Även hon fick en medalj med sig hem efter dagens tävling.