Region 3 DistriksMästerskapet 2017

06.11.2017

Dagen efter Höstpokalen var det även dags för Regionstävling 3 och Distriktsmästerskapen som i år slogs ihop till en tävling. Medföljande gymnaster var Ida von Knorring, Elin Hintze, Maja Sörem, Tyra Rodriguez, Elvira Ramberg, Daria Rezova, Aglaya Preobrazhenskaya, Hedvig Elg Appelros, Melanie Christov, Viktoria Christov, Agnes Elg Appelros och Nicoline Sachmann.

Under dagens gång hade vi både upp och nedgångar. Aglaya, som tävlar i ungdomsklassen, gjorde en bra tävling med bara en liten slarvmiss och placerade sig på en fin fjärdeplats. Hedvig hade inte riktigt sin dag men lyckades ändå knipa förstaplatsen i ungdomsklassen tillsammans med Emma Jönsson från LKGF.

Viktoria som denna tävlingen var vår enda juniorgymnast genomförde även hon en fin tävling och placerade sig på en andraplats efter Meja Engdahl Pettersson.

Nicoline och Agnes som tävlar i seniorklassen placerade sig på första respektive andra plats! Truppen gjorde även denna dag en bra tävling och fick ställa sig högst upp på pallen.

Grattis tjejer!

Medföljande tränare: Evelina Ahlgren 

Medföljande domare: Eva Rodriguez och Jenny Edvinstam