ALL TRÄNING INSTÄLLD TILLSVIDARE samt även Sydstegen den 21/3.

12.03.2020

All träning framöver samt tävlingen den 21 mars är tillsvidare inställd enligt nedan beslut för att minska smittspridning av Corona viruset

Inställd tävling SYDSTEGEN 1 den 21 mars 2020.

Vi har fått besked av kommunstyrelsens ordförande i Staffanstorp med anledning av den senaste tidens utveckling av smittspridning och sjukdomsfall intensifierar Staffanstorps kommun arbetet mot smittspridning av coronaviruset covid-19. Läs mer om beskedet här

Följande nya beslut har därför fattats (idag den 12/3) att samtliga kommunala verksamhetslokaler och anläggningar som är publika och inte en del av kärnverksamheten (vård, skola, omsorg) inte längre vara öppna och tillgängliga för allmänheten. Idrottsanläggningar, badhus, fritidsgårdar, öppen verksamhet med mera stängs därför.

I och med detta beslut är ALL träning i Nevis RGK inställd tillsvidare och får vi skjuta upp regiontävlingen i Staffanstorp lördag 21/3 på obestämd framtid.

Vi är såklart ledsna för detta och vi vill inte gripas av rädsla, men vi vill heller inte riskera liv och hälsa på grund av oaktsamhet.

Vi ber er om hjälp att sprida denna information till alla berörda människor.

För mer information om situationen i Sverige se folkhälsomyndighetens hemsida.

Vid frågor kring tävling och träning kan ni vända er till oss i styrelsen på e-post: nevis.rgk@gmail.com

Vänliga hälsningar styrelsen i Nevis RGK