2 x SM-GULD & 1 x Lag-Silver

31.10.2021

SM-Guld till Nevis RGK's Duo samt 

Junior SM-Silver till junior laget! 

 Den 30-31 oktober handlar det om SM i duo/trio i Rytmisk GymnastikIda & Kazandra är Svenska mästare i Rytmisk Gymnastik DT samt Junior SM-Silver till juniorer!

Under helgen genomfördes även individuella Junior SM och tävlingarna gick i Lindesberg. Nevis Rytmiska Gymnastikklubb åkte till Lindesberg för att tävla i SM och JSM i Rytmisk Gymnastik. 

Juniorerna skötte sig riktigt bra och kammade hem ett lag-silver på Junior SM 2021. Utöver detta passade 4 st av våra gymnaster på att kvala in i mångkamps finalen. Där endast dom 15 bästa från kvalomgången är med. Placeringar i mångkampen blev Melanie 6:a, Tuva 8:a, Ida 10:a och Daria 14:de

I juniorernas grenfinaler slutade Melanie på en fjärdeplats i både tunnband och boll. Ida blev fyra i band och åtta i käglor, medan Tuva slutade sexa i käglor. 

 Vår eminenta och dansanta seniorduo bestående av Kazandra Wallenberg och Ida von Knorring var ett strå vassare och kammade hem guld i både mångkamp och grenfinal och blev därmed Svenska Mästare i DT Rytmisk gymnastik. Dom skånska tjejerna nöjde sig inte med att bara få titeln Svensk Mästare utan passade även på att ta svensk rekord i poängen.